Wauw Logo Wauw Logo

Feest bij Wauw speciaal voor jou!

Op 22 oktober 2018 bestaat Wauw speciaal voor jou 10 jaar. Wat in 2008 begon als een idee is in al die jaren uitgegroeid tot een prachtige organisatie, met een ijzersterk team, waarbij het kind altijd centraal staat.

Een kind met een beperking heeft gewoon precies dezelfde wensen als ieder ander kind. Ook zij willen gewoon leuke activiteiten doen maar door hun beperking lopen ze vaak tegen drempels aan op het gebied van vrijetijdsbesteding. Wauw speciaal voor jou organiseert leuke activiteiten waar ze niet anders zijn dan andere kinderen maar gewoon zichzelf kunnen zijn. Al deze activiteiten dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen van het kind en vergroot zo dus ook de kans dat ze zoveel mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Buiten de opvang kunnen jongeren vanaf 18 jaar ook bij ons terecht voor dagbesteding. Door te kijken naar wat iemand kan en wat zijn/haar krachten zijn, bieden we de juiste manier van dagbesteding aan. De werkzaamheden leveren een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van de jongeren zodat zij zoveel mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij en indien mogelijk kunnen doorgroeien naar een reguliere baan.

Wauw speciaal voor jou heeft afgelopen jaren veel hoogtepunten gehad. De aankoop van Villa Wauw in Bulgarije is daar zeker één van. Dit is een prachtig huis met appartementen waar je met gezinnen of groepen vakantie kunt vieren. Maar wat de villa echt bijzonder maakt is de mogelijkheid om er zorg, begeleiding en activiteiten volgens het Wauw-concept bij te boeken. Op die manier kan het hele gezin tot rust komen en genieten van een heerlijke vakantie!

Nieuwe locatie
De laatste jaren is Wauw speciaal voor jou enorm gegroeid en zijn we er achter gekomen dat het gebouw op de Hei niet meer voldoet aan de zorgvraag. Daarom zijn we een tijdje terug gestart met een zoektocht naar een andere locatie en deze hebben we inmiddels gevonden. We zijn dan ook zeer verheugd mede te delen dat we gaan verhuizen naar het voormalige Schuttersveld in Venray. We zijn een van de 6 maatschappelijke partners die zich gaan vestigen in dit pand. Op onze nieuwe locatie gaan we wonen, werken en dagbesteding volledig onder één dak faciliteren. Hier kunnen we weer verder met doorgroeien!

Nu 10 jaar later zijn we zo trots waar we nu staan en gaan we ook een mooie toekomst tegemoet. Anke Hurkmans, bedenker en directrice Wauw speciaal voor jou: ‘Wauw al 10 jaar, daar word ik best wel emotioneel van. Ik had nooit gedacht dat het zo’n groot succes zou worden. Ik ben dan ook heel erg dankbaar dat ik al 10 jaar voor al deze kinderen mag/mocht zorgen. Ook de komende jaren wil ik samen met mijn team zoveel mogelijk kinderen en jongeren blijven ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en laten voelen dat ze helemaal mogen zijn zoals ze zijn. Ik heb een heel groot ‘zorghart’ en weet gewoon dat ik hiervoor op de wereld ben gezet.’

Feestelijke Open Dag
Wij willen dit jubileum natuurlijk samen met jullie vieren. Daarom is er op zaterdag 20 oktober 2018 een feestelijke open dag. Deze dag is ook meteen een goede gelegenheid om eens een kijkje te komen nemen op onze nieuwe locatie. Er is deze dag vertier voor jong en oud en onder alle bezoekers verloten we een reis naar onze vakantievilla in Bulgarije. De open dag is van 11.00 tot 16.00 uur op de nieuwe locatie van Wauw speciaal voor jou, Bergweg 2 in Venray.


  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen