Wauw Logo Wauw Logo

Kanjers Educatie!

Hallo allemaal,
Een aantal ouders/verzorgers kennen mij misschien nog wel als teamleidster van Wauw speciaal voor jou. Door omstandigheden in de thuissituatie heb ik er voor gekozen om een andere weg te bewandelen. Deze weg heeft geleid tot nieuwe initiatieven en ik ben mijn eigen bedrijf gestart in individuele huiswerkbegeleiding.
Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om iets over de opzet van het bedrijf te vertellen. Dus heeft u vragen of interesse in hulp, dan hoor ik het graag! Hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Leonie Roth-Overbeek


Welkom bij Kanjers educatie!
Kanjers educatie is er voor ieder kind dat hulp nodig heeft met zijn/haar opleiding, school of studie. Kanjers educatie is er voor individuele huiswerkbegeleiding of voor extra uitleg over een vak. We zijn er ook voor kinderen die moeite hebben met het leren lezen of het aanleren van rekenvaardigheden. Kinderen/jongeren willen vanuit nature zichzelf ontwikkelen, maar als dat even niet helemaal lukt, dan is het goed om bij Kanjers educatie onder professionele begeleiding in een huiselijke sfeer, je eigen weg te vinden. Wat wil jij? Wat kun jij? Waar wil je naar toe? Wat heb je daarvoor nodig? Welkom bij Kanjers educatie!

Mijn naam is Leonie Roth - Overbeek. Ik ben getrouwd en heb een gezin met drie opgroeiende kinderen. Een van onze kinderen is survivor van kinderkanker, hierdoor heb ik heel veel ervaring opgedaan in het zoeken naar een passende onderwijsplek. Ik heb 23 jaar ervaring als leerkracht basisonderwijs en bijna drie jaar ervaring als teamleidster bij een kleine zorgorganisatie Wauw speciaal voor jou. Verder ben ik lid van de onderwijscommissie van de VOKK. Wij ontwikkelen lespakketten hoe om te gaan met kinderen en kanker. Ik ben gecertificeerd bij CRKBO als docent.

- (Thuis)begeleiding huiswerk:
Kanjers educatie biedt kinderen de tijd en ruimte voor het maken van huiswerk. Dit doen we in een gezellige, huiselijke sfeer met de juiste ondersteuning. De kinderen worden getraind in het aanbrengen van structuur en het aanleren van vaardigheden zodat ze het huiswerk beter tot zich kunnen nemen. We leren de kinderen om niet alles tegelijkertijd te plannen. Door samen te analyseren en te leren reflecteren, krijgen de kinderen beter inzicht in hun eigen functioneren.

- Lees/rekenbegeleiding:
Kanjers educatie biedt kinderen de juiste begeleiding in het lees- of rekenproces. Door samen met de kinderen en ouders (en de school) te bespreken waar de lees-/rekenproblemen zich voor doen, en te observeren en analyseren van het lees-/rekengedrag komen we tot een plan van aanpak. Door intensieve training en begeleiding komen we tot een beter resultaat.

-Bijlessen/bijspijkeren:
Kinderen kunnen bij Kanjers educatie ook terecht voor bijles in een bepaald vak. Dit kan zijn op het gebied van een bepaald vak of in een bepaalde periode. Kinderen hebben dan net even dat steuntje in de rug nodig. De extra uitleg is dan al helpend genoeg om weer zelf verder te kunnen.

Doelgroep:
* Individuele kinderen/jongeren uit het regulier VO onderwijs onderbouw
* Kinderen uit het regulier basisonderwijs
* Kinderen met een beperking, kinderen uit het speciaal onderwijs
 
Heeft u interesse of voor meer info: bel of mail me gerust!
Tel: 06-23130071| Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik hoor graag van je! Leonie Roth-Overbeek

 

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen