Wauw Logo Wauw Logo

Tafeltje Dekje!

 

20220607 123001
Iedere morgen gaan de begeleiders van onze dagbesteding samen met de deelnemers aan het werk om een heerlijk 3-gangen menu te bereiden voor de ouderen.

Lees meer

Werken met plezier

Copy of Kopie van TOT GAUW BIJ WAUW 1
Met de opening van onze Wauw Beleving gaan we onze deelnemers van het project Wauw Werkt een zinvolle, waardevolle maar vooral een plezierige dag laten beleven. Vandaar ook de gekozen naam ‘Wauw Beleving’.

Lees meer

Feestelijke opening Wauw Beleving

Persfoto opening Wauw beleving

Afgelopen zaterdag 18 juni 2022 was de feestelijke opening van onze nieuwe locatie. Deze nieuwe locatie hebben we de naam ‘Wauw Beleving’ gegeven. Op deze plek gaan we een breder aanbod aanbieden aan onze deelnemers van Wauw Werkt. Maar het wordt ook een plek om te ontmoeten, verbinden en samen te komen. De opening werd verricht door onze eigenaresse Anke Hurkmans samen met haar zoon Robin. Vele mensen hadden toch de hitte getrotseerd om bij dit speciale moment aanwezig te zijn.

Lees meer

Officiële opening Wauw ???

Opening Wauw b

Zaterdag 18 juni 2022 is de officiële opening van onze nieuwe locatie. Deze zal plaatsvinden van 10.00 tot 12.00 uur op de Pr. Bernhardstraat 12a in Venray.

Lees meer

Vacature: Jeugdzorgmedewerker

vacature jeugdzorgmedewerker wsvj
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij de persoon met het speciale Wauw gevoel, dan ben jij degene die wij zoeken! Wauw speciaal voor jou is een mooi, sprankelend bedrijf. Wij bieden zorg en begeleiding op locaties in Venray, Venlo en Peel & Maas aan kinderen en jongeren met een bijzondere hulpvraag. Het team is jong en flexibel en heeft de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt, waardoor Wauw zich als professionele zorgorganisatie kan profileren.

Lees meer

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen