Wauw Logo Wauw Logo

Slider
 • Werken bij Wauw

Werken bij Wauw

Vacature: Begeleider Logeeropvang

Bij  Wauw speciaal voor jou, bieden wij een unieke kans om deel uit te maken van ons team dat verschillende groepen kinderen tussen 4 en 18 jaar met een verstandelijke beperking, psychische-en/of gedragsproblematiek verwelkomt voor logeeropvang in de weekenden. Of het nu gaat om individuele begeleiding of groepsdynamiek, wij streven ernaar een veilige en stimulerende omgeving te bieden waarin elk kind kan groeien. is een professionele zorgorganisatie die zorg en begeleiding geeft aan kinderen en jongeren met een bijzondere hulpvraag.

Functieomschrijving:
Als begeleider logeeropvang ben je verantwoordelijk voor het creëren van een warme, veilige en gezellige sfeer voor de logeerkinderen. Hiernaast onderneem jij belevingsgerichte activiteiten met de kinderen, zoals knutselen, wandelen, muziek maken of een activiteit zoals zwemmen. Je werkt in dagdiensten of diensten van 24 uur, afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden. In overleg stellen we een rooster op dat bij jou past.

Profiel:

 • Afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting van Pedagogiek,
  Social Work of Verpleegkunde;
 • Affiniteit met en ervaring in het werken met kinderen met een verstandelijke beperking, psychische- en/of gedragsproblematiek;
 • Flexibel, enthousiast, zelfstandig en een teamplayer;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Beschikbaar in de weekenden;
 • In het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en betekenisvolle functie binnen een enthousiast en professioneel team;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Een salaris conform CAO Jeugdzorg.

Interesse:
Wens je meer informatie, bel dan met 06 – 48 15 25 03. Wil je graag ons team komen versterken? Mail dan je sollicitatie met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..IMG 20201031 WA0010

Stage 

Ben je op zoek naar een stageplaats? Volg je een van onderstaande opleidingen? Vind je het leuk om met verschillende leeftijden en problematieken te werken, ben je enthousiast, flexibel, bereid in het weekend te werken en houd je van een uitdaging? Mail dan een berichtje met daarin jouw motivatie en CV.

MBO:
- Maatschappelijke zorg- en dienstverlening
- Persoonlijke begeleiding gehandicaptenzorg
- Pedagogisch medewerker jeugdzorg

HBO:
- Pedagogiek
- Social work
- 2e-3e jaars afstuderen Social work

Vrijwilliger

Zoek je een leuke vrijwilligersplek? Kom dan vrijwilligerswerk doen bij Wauw speciaal voor jou! Wij hebben binnen onze organisatie vele mogelijkheden. Als je je aanmeldt kijken we samen wat bij je past en wat je leuk vindt? Voor interesse of meer informatie neem contact op. 


 

 

Afdrukken E-mailadres