Wauw Logo Wauw Logo

Feestelijke opening Wauw Beleving

Persfoto opening Wauw beleving

Afgelopen zaterdag 18 juni 2022 was de feestelijke opening van onze nieuwe locatie. Deze nieuwe locatie hebben we de naam ‘Wauw Beleving’ gegeven. Op deze plek gaan we een breder aanbod aanbieden aan onze deelnemers van Wauw Werkt. Maar het wordt ook een plek om te ontmoeten, verbinden en samen te komen. De opening werd verricht door onze eigenaresse Anke Hurkmans samen met haar zoon Robin. Vele mensen hadden toch de hitte getrotseerd om bij dit speciale moment aanwezig te zijn.

Op de nieuwe locatie gaan we onze deelnemers van het project Wauw Werkt een zinvolle, waardevolle maar vooral een plezierige dag laten beleven. Vandaar ook de gekozen naam ‘Wauw Beleving’. Onze deelnemers zijn jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt en wij bieden hen allerlei leuke werkzaamheden aan. Dit kan zijn op creatief, facilitair, in het groen of op media gebied. Zij maken hier hun eigen toekomst en zijn van maatschappelijke belang.

Verbindingen zoeken vinden we bij Wauw speciaal voor jou heel belangrijk. Om daar op door te bouwen zoeken we met de opening van deze locatie ook de verbinding met de samenleving. Dit gaan we doen door er in de toekomst een ontmoetingsplek van te maken. Iedereen kan dan bij ons terecht voor bv een praatje met een lekkere kop koffie/thee met een stukje zelfgebakken appeltaart, een kaartje te leggen of door mee te doen met een leuke activiteit of workshop.

De ‘Wauw Beleving’ is te vinden aan de Prins Bernhardstraat 12 a in Venray. Ben je of ken je iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt die een leuke baan zoekt? Kijk dan eens hier voor meer informatie.

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen