Wauw Logo Wauw Logo

  • Wauw
  • Nieuws
  • Anke Hurkmans: "Dankbaar 2023 - Verwachtingsvol 2024"

Anke Hurkmans: "Dankbaar 2023 - Verwachtingsvol 2024"

wauw
Het jaar nadert zijn einde en terwijl ik terugkijk op de afgelopen twaalf maanden, realiseer ik me om even stil te staan bij de bijzondere gebeurtenissen die dit jaar hebben gevormd tot een onvergetelijk hoofdstuk in mijn leven. De herinneringen komen over me heen en ik besef me hoeveel ik samen met mijn team heb bereikt.

De opening van onze nieuwe 4e verdieping was zonder twijfel een keerpunt. Het voelde als het openen van een nieuwe deur naar mogelijkheden, waardoor we nu nog meer jongvolwassenen begeleid wonen kunnen aanbieden. De glimlach op hun gezicht en de hoop in hun ogen herinneren me eraan waarom we dit werk doen. Het is het bewijs dat elke stap die we zetten, elke verandering die we omarmen, een directe impact heeft op de levens van de mensen die we ondersteunen.

We hebben dit jaar grote stappen gezet in de professionalisering van onze organisatie. Waardevolle samenwerkingen zijn gesmeed, waardoor onze missie om goede zorg te bieden nog sterker is geworden. De kracht van eenheid en samenwerking is onmiskenbaar, en het voelt als een gezamenlijke overwinning om te zien hoe onze inspanningen vruchten afwerpen.

Een van de levendige plekken van dit jaar was het Wauw Restaurant. Het groeide uit tot meer dan alleen een plek waar heerlijk eten wordt geserveerd; het werd een ontmoetingsplek waar mensen van alle leeftijden samenkomen voor gezelschap en genot. Het is hartverwarmend om te zien hoe een maaltijd mensen kan verbinden en vreugde kan brengen.

Dit jaar vierde ik ook mijn 15-jarig jubileum in oktober. Een moment van dankbaarheid overspoelde me, niet alleen voor mijn eigen toewijding, maar ook voor het harde werk en de steun van velen om me heen. Het is een reis die me heeft gevormd, me heeft uitgedaagd en me heeft geleerd dat we samen sterker staan.

Terwijl ik terugkijk op deze prachtige momenten, werp ik ook een blik op de toekomst. Het komende jaar brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. Mijn vastberadenheid om hoogwaardige zorg te bieden blijft ongewijzigd en daarom zijn we momenteel druk bezig met het opstellen van plannen voor het komende jaar. We zetten ons in voor de doorontwikkeling van de zorg in Venlo.

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van dit succesverhaal. Samen hebben we bergen verzet, obstakels overwonnen en dromen waargemaakt. Vol enthousiasme kijk ik uit naar de toekomst. Een toekomst waarin vernieuwende zorg, liefde en welzijn de kern vormen!

Hele fijne feestdagen en een Wauwtastisch 2024

Anke Hurkmans
Directrice Wauw Speciaal voor Jou

Foto: Henk Lammen

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen