Wauw Logo Wauw Logo

Arrow
Arrow
Slider

Werken bij Wauw

Vacature: Begeleider Logeeropvang

Bij  Wauw speciaal voor jou, bieden wij een unieke kans om deel uit te maken van ons team dat verschillende groepen kinderen tussen 4 en 18 jaar met een verstandelijke beperking, psychische-en/of gedragsproblematiek verwelkomt voor logeeropvang in de weekenden. Of het nu gaat om individuele begeleiding of groepsdynamiek, wij streven ernaar een veilige en stimulerende omgeving te bieden waarin elk kind kan groeien. is een professionele zorgorganisatie die zorg en begeleiding geeft aan kinderen en jongeren met een bijzondere hulpvraag.

Functieomschrijving:
Als begeleider logeeropvang ben je verantwoordelijk voor het creëren van een warme, veilige en gezellige sfeer voor de logeerkinderen. Hiernaast onderneem jij belevingsgerichte activiteiten met de kinderen, zoals knutselen, wandelen, muziek maken of een activiteit zoals zwemmen. Je werkt in dagdiensten of diensten van 24 uur, afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden. In overleg stellen we een rooster op dat bij jou past.

Profiel:

 • Afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting van Pedagogiek,
  Social Work of Verpleegkunde;
 • Affiniteit met en ervaring in het werken met kinderen met een verstandelijke beperking, psychische- en/of gedragsproblematiek;
 • Flexibel, enthousiast, zelfstandig en een teamplayer;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Beschikbaar in de weekenden;
 • In het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en betekenisvolle functie binnen een enthousiast en professioneel team;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Een salaris conform CAO Jeugdzorg.

Interesse:
Wens je meer informatie, bel dan met 06 – 48 15 25 03. Wil je graag ons team komen versterken? Mail dan je sollicitatie met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..IMG 20201031 WA0010

Stage 

Ben je op zoek naar een stageplaats? Volg je een van onderstaande opleidingen? Vind je het leuk om met verschillende leeftijden en problematieken te werken, ben je enthousiast, flexibel, bereid in het weekend te werken en houd je van een uitdaging? Mail dan een berichtje met daarin jouw motivatie en CV.

MBO:
- Maatschappelijke zorg- en dienstverlening
- Persoonlijke begeleiding gehandicaptenzorg
- Pedagogisch medewerker jeugdzorg

HBO:
- Pedagogiek
- Social work
- 2e-3e jaars afstuderen Social work

Vrijwilliger

Zoek je een leuke vrijwilligersplek? Kom dan vrijwilligerswerk doen bij Wauw speciaal voor jou! Wij hebben binnen onze organisatie vele mogelijkheden. Als je je aanmeldt kijken we samen wat bij je past en wat je leuk vindt? Voor interesse of meer informatie neem contact op. 


 

 

Afdrukken E-mailadres

Wauw Werkt

Met Wauw Werkt bieden wij jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaamheden aan die positief bijdragen aan de ontwikkeling zodat zij zoveel mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij en indien haalbaar kunnen doorgroeien naar een reguliere baan. Wij werken met de "Wauw Werkt Ladder" (zie hieronder). Hierbij wordt aandacht besteed aan competenties die horen bij de verantwoordelijkheid van een baan. Denk hierbij aan; verantwoordelijkheid, afspraken nakomen, opdrachten uitvoeren, omgaan met kritiek, tijdsplanning, en salaris. Neem voor meer informatie of voor het aanbieden van een klus voor onze werkers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op.

Wauw Werkt Ladder
Wauw Werkt Ladder kl1. Belevingsgerichte dagbesteding

Sfeer, veiligheid, geborgenheid, ritme en aandacht zijn belangrijke uitgangspunten in de belevingsgerichte dagbesteding. Met vertrouwde begeleiding en groepsgenoten krijgen de deelnemers activiteiten aangeboden in een prettige omgeving.

2. Activerende dagbesteding
Bij deze vorm van dagbesteding voeren de deelnemers doelgerichte taken uit in een aangepast tempo en op hun eigen niveau. Dit gebeurt met begeleiding op maat. Activerende dagbesteding heeft een duidelijke structuur. Hierdoor is het heel geschikt voor mensen die eerst belevingsgerichte dagbesteding hebben gedaan en graag meer willen en kunnen.

3. Arbeidsmatige dagbesteding
Hierbij werken de deelnemers op kleinschalige werkplekken. Denk aan een boerderij waar ze dieren verzorgen of een grootkeuken waar wijkbewoners gerechten kunnen bestellen. Ook komen veel leerlingen terecht in tuinonderhoud of plantsoenendienst. Ze krijgen daar de begeleiding die nodig is. Tegelijkertijd worden ze uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en hun kwaliteiten te ontdekken én die verder te ontwikkelen.

4. Beschut werk
Een medewerker kan, met voldoende begeleiding in een aangepaste werkomgeving, meerdere dagdelen per week werken en presteren en krijgt salaris voor deze arbeidsprestatie. Er worden duidelijke eisen gesteld aan de arbeidsprestatie. Hier geldt dat de medewerker zelfstandig naar de werkplek dient te komen en op alle afgesproken werktijden aanwezig is. Voor beschut werk is een indicatie van het U.W.V. nodig. Deze kun je aanvragen via de “beoordeling arbeidsvermogen”. De gemeente waarin de medewerker woont is verantwoordelijk voor het creëren van deze arbeidsplekken.

5. Regulier werk (met eventueel ondersteuning)
Een medewerker kan, met weinig begeleiding in een gewone werkomgeving, meerdere dagdelen per week werken en presteren en krijgt betaald voor deze arbeidsprestatie. Wanneer de medewerker in staat is deze prestatie in een regulier bedrijf te leveren is het vaak mogelijk ondersteuning te krijgen om ervoor te zorgen dat er steeds voldoende arbeid geleverd wordt. Een werkgever gaat ervan uit dat de medewerker zelfstandig naar het werk komt, weinig afwezig is en zich aan de afgesproken werktijden houdt. Voor het krijgen van de ondersteuning dient een medewerker opgenomen te worden in het doelgroepenregister. Dit kan via het U.W.V. geregeld worden via de “beoordeling arbeidsvermogen”. 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres

Wauw Wonen

Met ons project Wauw Wonen bieden we kleinschalige woonvoorzieningen aan jongvolwassenen aan met als doel ze een veilig en vertrouwd thuis te geven waarbij zelfstandigheid en zelfontplooiing centraal staan. Wij bieden een optimale woon-/werksituatie waarin aan ieders doelen wordt gewerkt en waar hij/zij 100% zichzelf mag zijn. Neem contact op voor meer informatie over dit project. 


Bron foto banner: CSG Womens Thermals


Afdrukken E-mailadres

Programma

Hieronder zie je het actuele programma van Wauw speciaal voor jou.  Je kunt jouw kind opgeven door de data te mailen naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma

Programma juli en augustus 2024
Programma juni 2024Logeerweekenden

Planning logeerweekenden van september 2024 - augustus 2025
Planning logeerweekenden van september 2023 - augustus 2024
 

 

Afdrukken E-mailadres

Wensen

De Wensen

Wauw Wenst wil wensen van kinderen waar gaan maken.


De Wens van Stan Hermans

Om met mij vrienden naar Ultra te gaan in Miami (een festival is dat) of Tomorrowland in België.

De Wens van Maartje v/d Pas

Mijn wens is om met dolfijnen te zwemmen.

De Wens van Freek Dorssers

Een rondleiding in een laboratorium.

De Wens van Ruben Joosten

Met een bekende hardstyle DJ op de foto.

De Wens van Robin

Ik wil graag meedoen met de Voice maar in het publiek zitten vindt ik ook al leuk om te beginnen.

De Wens van Nick Gerriben

Ik zou graag een keer met een boswachter meelopen en werken. Boom omhakken en snoeien.

De Wens van Chanella

Ik zou graag iets met vogels willen doen. Parkietjes zijn mijn lievelings vogels. Vangen en verzorgen.

De Wens van Christianne Coenen

Mijn wens is paardrijden

De Wens van Marissa van Lier

Samen met Nick & Simon (de échte) op de foto!

De Wens van Joshua Goertzen

Ik zou heel graag mijn steentje willen bijdragen aan het vluchtelingenwerk. Bijvoorbeeld een middag meewerken op een distributiepunt of uitgavepunt of zoiets.

De Wens van Cilando

Ik zou graan een dag directeur en meester zijn op een school. Ik wil graag meester worden als ik groot ben.

De Wens van Marijn

Ik wil heel graag Jan Smit in het echt ontmoeten en een praatje maken met hem.

De Wens van Teun

Ik zou heel graag met Papa, Mama, Sef & Lot naar de Efteling gaan.

De Wens van Ivo Kursten

Naar Australië gaan.

De Wens van Neighel

Ik wil graag dat mijn familie naar het Wauw Restaurant kan komen. Ik wil dan voor ze koken, papa, mama, tante en mijn broertje en zusje.

De Wens van Keano

Ik zou heel graag een keer bij de politie willen werken. Ik wil graag politie agent worden. Een middag zou al leuk zijn.

De Wens van Niels

Ik zou heel graag een rondleiding krijgen in het Ajax stadion en op de foto met beroemde voetballers.

De Wens van Job Dovens

Ik wil brandweerman en piloot worden. Het lijkt mij leuk om een middag mee te draaien op een brandweerkazerne.

De Wens van Manal

Mijn wens is een eigen paard.

De Wens van Viyenna Poels

Ik zou graag een middag of zo mee willen draaien in een dierenasiel of pension. Ik wil later iets met dieren gaan doen.

De Wens van Fabiënne

Een (mid)dag meelopen bij de politie, mee in een politiebus met de zwaailichten aan.

De Wens van Gabriëlle Gielen

Ik wil graag een dagje naar het Wolven Reservaat in Duitsland.

De Wensen die al in vervulling zijn gegaan.


De Wens van Leyander

Een dag meewerken in een restaurant.

De Wens van Carola

Ik zou graag een rondleiding krijgen van Geert van Gassel in zijn bakkerij en iets leuks met hem gaan doen.

De Wens van Marcel van Ooyen

Ik zou eens willen meerijden in een racewagen

De Wens van Marcel Janssen

Ik zou willen zien hoe ze verkeersborden maken.

De Wens van Sheila

Ik wil heel graag dat Anke en Melvin voor mij koken uit mijn kookboek.

Afdrukken E-mailadres